Η ευαισθησία των αστυνομικών και η προσφορά ενός ιδιώτη, έφεραν το πνεύμα των Χριστουγέννων στην πόλη του Πύργου. Μπορεί οι συνθήκες που επικρατούν στην Ηλειακή πρωτεύουσα να μην είναι ευνοϊκές, μπορεί η δημοτική αρχή να έχει αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα με τα σκουπίδια, όμως ένα παιδί δεν μπορεί να καταλάβει ότι μπορεί να χαθεί η μαγεία των Χριστουγέννων.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που κάθε χρόνο τέτοιες μέρες οργανώνουν για τα παιδιά των Αστυνομικών η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών – Τοπικό Παράρτημα και η Αστυνομική Διεύθυνση στην Ηλεία, με την βοήθεια του Βασίλη Καλογερόπουλου επιχειρηματία από το Σμίλα, έκαναν το θαύμα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το απόγευμα της Παρασκευής η κεντρική πλατεία του Πύργου, έξω από το δημαρχείο γέμισε με παιδικά χαμόγελα, ικανά να διώξουν την μιζέρια από την πόλη. Και δεν χρειάστηκαν πολλά, για να επιτευχθεί αυτό.

Ο Αη Βασίλης έκανε την εμφάνισή του πάνω σε άμαξα μοιράζοντας δώρα και γλυκίσματα σε όλους όσους βρέθηκαν στην πλατεία, ο ταχυδακτυλουργός έπαιξε με τα παιδιά για αρκετή ώρα και τα έκανε να χαμογελούν, ενώ γλυκίσματα, ποπ κορν, μαλλί της γριάς και ρακόμελο για τους μεγαλύτερους προσφέρονταν εν αφθονία.

Το ντεκόρ συμπλήρωνε το σπιτάκι του Αη Βασίλη, το «χιόνι» που έπεφτε, και μερικές φωτεινές καμήλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γιορτή των αστυνομικών

Στο χώρο του πολιτιστικού κέντρου στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, λίγο μετά τη γιορτή που έλαβε χώρα στην πλατεία, ακολούθησε η εκδήλωση για τα παιδιά των αστυνομικών.

Τα μεγαλύτερα εξ αυτών, εκείνα που εισήχθησαν σε κάποιο τμήμα ΑΕΙ ή ΤΕΙ, έλαβαν τιμητικό έπαινο και ένα συμβολικό χρηματικό ποσό από τις συνδικαλιστικές ενώσεις των αστυνομικών. Τα μικρότερα απόλαυσαν το παιχνίδι στην αίθουσα και τα δώρα που τους προσφέρθηκαν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης