Στις φυλακές Τρίπολης βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής ο Δημήτρης Λιγνάδης, μετά τη μαραθώνια απολογία του και την προφυλάκισή του που ακολούθησε.

Το απόγευμα της Παρασκευής ο Δημήτρης Λιγνάδης έφτασε στις φυλακές Τρίπολης, κάνοντας σε πρώτη φάση το τεστ για τον Covid-19, στο οποίο βγήκε αρνητικός. Η μεταφορά του έγινε με βαν της ΕΛ.ΑΣ. από την Αθήνα στην Τρίπολη, στο σωφρονιστικό κατάστημα όπου φιλοξενούνται οι καταδικασμένη για εγκλήματα σεξουαλικής φύσεως. Ο Δημήτρης Λιγνάδης πέρασε τη νύχτα σε ειδικό θάλαμο, όπου θα παραμείνει μόνος του για μια εβδομάδα, όπως ορίζει το πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Δημήτρης Λιγνάδης πέρασε αρκετές ώρες στη φυλακή, κάνοντας πολλά τηλέφωνα με τηλεκάρτα και δεν ζήτησε τίποτα από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μείνει στο κελί covid 7 ημέρες και στη συνέχεια θα μεταφερθεί σε θάλαμο όπου θα βρίσκονται 20 έως 25 άτομα. Πριν από τη μεταφορά αυτή θα επαναλάβει το τεστ Covid-19.

Δεν αναμένεται να έχει επισκεπτήριο σήμερα, ενώ ο συνήγορος υπεράσπισής του, Αλέξης Κούγιας, ίσως τον επισκεφτεί από την επόμενη εβδομάδα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Yπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης τα ξημερώματα κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα για λόγους πρόληψης τέλεσης νέων αδικημάτων εκ μέρους του.

 

Φωτογραφίες από την άφιξη Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης:

Πηγή φωτογραφιών: kalimera-arcadia.gr, arcadiaportal.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης