Άνοιξε και λειτουργεί για πρώτη μέρα σήμερα στο πλαίσιο της «Αγοράς Καταναλωτή» μέσα στο χώρο της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών στου Ρέντη, το πρώτο Ιχθυοπωλείο που πουλά σε τιμές χονδρικής, αλιεύματα σε όποιον πελάτη το επιθυμεί.

Η ιδέα και η πρωτοβουλία της πώλησης σε τιμές χονδρικής στους πολίτες σε μια αγορά μέσα στην Κεντρική Αγορά του Ρέντη, η οποία είναι χονδρεμπορική αγορά, αποτελεί κοινή πρόταση του Προέδρου του ΟΚΑΑ κ. Παναγιώτη Σταμπουλίδη και του Αντιπροέδρου κ. Κωστή Ξυλούρη, υιοθετήθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης, παρουσιάστηκε επίσημα και άρχισε να υλοποιείται από την αρχή του χρόνου, με τα 12 καταστήματα που θα λειτουργούν εκεί πουλώντας σε τιμές χονδρικής, από ψάρια, λαχανικά, κρέας, ψωμί, μέχρι και μακαρόνια και είδη παντοπωλείου, να γίνονται περιζήτητα, καθώς έχουν στέρεο έδαφος σε ότι αφορά στην αναζήτηση πελατών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην περίοδο κρίσης που διανύουμε άλλωστε, οι καταναλωτές κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να ξαλαφρώσουν το καλάθι της νοικοκυράς από το, ανεξήγητα και αδικαιολόγητα, ολοένα και αυξανόμενο κόστος.

Ρεπορτάζ: Νίκος Τσιαμτσίκας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης