Το R8 του Σίλβα Κλέιτον στο πολύνεκρο με το μοιραίο Porsche

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017, 12:26
Το R8 του Σίλβα Κλέιτον στο πολύνεκρο με το μοιραίο Porsche
Tο αυτοκίνητο του γνωστού ποδοσφαιριστή Σίλβα Κλέιτον ήταν τελικά αυτό που πέρασε από το σημείο λίγα λεπτά μετά τη μοιραία πρόσκρουση της Porsche με το Honda Civic της οικογένειας Πατμάνογλου.

Ο ίδιος πήγαινε στη Λάρισα για τις Απόκριες, καθώς είχε άδεια από την κυπριακή Ομόνοια, όπου αγωνίζεται.

Ο ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του τόνισε ότι σταμάτησε με το όχημά του, ρώτησε τον Υπάτιο Πατμανόγλου αν θέλει βοήθεια και, αφού έμεινε πέντε λεπτά στο σημείο, αναχώρησε για τον προορισμό του.

«Πήγαινα στη Λάρισα. Πέρασα από το σημείο του τροχαίου και είδα φωτιά. Εκεί είναι ένα σημείο που έχει τουαλέτες. Ήθελα να σταματήσω να πάω στην τουαλέτα, αλλά είδα φωτιά. Μόλις πλησιάζω, βλέπω να έχει φωτιά, δεν μπορούσα να πάω τουαλέτα και προσπαθούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί. Δεν μπορούσα να καταλάβω αν είχε συμβεί κάποιο ατύχημα. Αυτοκίνητο δεν υπήρχε εκείνη τη στιγμή. Είδα έναν άνθρωπο να ψάχνει μέσα στις φωτιές και πλησίασα να τον ρωτήσω αν θέλει κάτι.»''Θέλεις κάποια βοήθεια;'' του είπα. ''Να φέρω τον πυροσβεστήρα;''. Και ο άνθρωπος μου είπε ακριβώς αυτό ''Τι να μου φέρεις; Είναι η γυναίκα μου και το παιδί μου εκεί μέσα...''. Τι να πω; Εγώ έχω παιδί στην ίδια ηλικία με το δικό του και αμέσως το μυαλό μου πήγε εκεί... Έμεινα εκεί πέντε λεπτά και έβλεπα τι γινόταν. Μαζί ήταν και άλλα άτομα που έβλεπαν».

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όπως διευκρινίζει, δεν έκανε κόντρες με τη μοιραία Porsche του Γιώργου Βακάκη.

«Αυτός ο κύριος έκανε μια άτυχη δήλωση, ότι σταμάτησε ένας μελαχρινός με ένα γρήγορο αυτοκίνητο που ίσως έκανε κόντρες. Και τα έλεγε χωρίς να ξέρει τι και πώς. Το καταλαβαίνω, ο άνθρωπος ήταν μέσα στον πόνο του, σε μια δύσκολη στιγμή. Έκανε μια δήλωση χωρίς να το σκεφθεί, επειδή έχω ένα γρήγορο αμάξι...» ανέφερε ο Κλέιτον και συμπλήρωσε: «Τον είδα να ψάχνει μέσα στις φωτιές και πήγα να τον βοηθήσω. Δεν είχε μείνει τίποτα».

Ερωτηθείς αν είδε την Porsche στον δρόμο, ο Βραζιλιάνος απάντησε: «Δεν είδα τίποτα. Με έχουν ρωτήσει 500 άτομα από εκείνη την ημέρα. Μπορεί να πέρασε και να μην την πρόσεξα».

Πηγή: espresso


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017, 13:52