Τη μοναδική εμπειρία να γνωρίσουν από κοντά πολλά διακεκριμένα Δημόσια Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας θα έχουν όσοι επισκεφθούν την έκθεση «BRITISH OPENDAYS». Η έκθεση απευθύνεται σε μαθητές, φοιτητές και γονείς, που ενδιαφέρονται για σπουδές πρώτου πτυχίου (Bachelor) ή μεταπτυχιακά (Master).

Η έκθεση περιλαμβάνει ζωντανές οπτικοακουστικές παρουσιάσεις των Πανεπιστημίων και ενημερωτικά σεμινάρια για τις διαδικασίες και προϋποθέσεις εισαγωγής, το κόστος σπουδών και διαβίωσης, την κάλυψη των διδάκτρων μέσω ειδικής  χρηματοδότησης από τη Βρετανική κυβέρνηση, καθώς και τη σύνδεση των Βρετανικών πτυχίων με την αγορά εργασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι υποψήφιοι σπουδαστές και γονείς θα λύσουν όλες  τις απορίες τους σχετικά με το περιεχόμενο των σπουδών και θα μάθουν πώς μπορούν να καλύπτουν το κόστος διαβίωσης στη Βρετανία, που τελικά προκύπτει χαμηλότερο, σε σχέση με την Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων, στην έκθεση θα υπάρχει ειδικό desk με πληροφορίες και διασυνδέσεις για εργασία part-time παράλληλα με τις σπουδές (βασικός μισθός €500 για 16 ώρες την εβδομάδα), καθώς και ενημέρωση για τις διαρκείς ευκαιρίες full-time καριέρας στη Βρετανία μετά τις σπουδές.

H έκθεση «BRITISH OPENDAYS», πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο «Divani Caravel», το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, αλλά και στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο «Electra Palace», την Κυριακή 6 του μηνός. Οι απεσταλμένοι των κρατικών βρετανικών πανεπιστημίων θα βρίσκονται εκεί από τις 12.00 έως τις 19.00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Online Εγγραφή (Δωρεάν): www.britishopendays.com
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης