Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Διαψεύδει, και μάλιστα κατηγορηματικά, ανώτατο στέλεχος του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος ότι η υπηρεσία διενεργεί το τελευταίο χρονικό διάστημα έρευνα για τη συλλογικότητα «Ρουβίκωνας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αναστάτωση προκλήθηκε έπειτα από δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών τα οποία ανέφεραν πως η Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με το ΣΔΟΕ και την Αρχή για το «ξέπλυμα» μαύρου χρήματος, επεξεργάζεται σχέδιο με σκοπό τον εντοπισμό τυχόν φορολογικών-ασφαλιστικών παραβάσεων των μελών της αναρχικής ομάδας από εκδηλώσεις και εράνους.

Ανώτατο στέλεχος του ΣΔΟΕ, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφερε πως ουδέποτε η Δίωξη έχει επεξεργαστεί σχετικό σχέδιο, ούτε και έχει ενημερωθεί για ενδεχόμενη συμμετοχή της σε μια τέτοιου είδους επιχείρηση.

«Οι διαρροές αυτές δεν στέκουν. Ουδέποτε υπήρξε ενημέρωση του ΣΔΟΕ για έρευνα στον ”Ρουβίκωνα”. Οι διαρροές θεωρούνται ύποπτες και στοχοποιούν την υπηρεσία. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ούτε ενημέρωση ούτε πολύ περισσότερο έρευνα για τη συλλογικότητα αυτή» ξεκαθάρισε το εν λόγω στέλεχος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης