Το ΣΔΟΕ Ναρκωτικών και Όπλων συνέλαβε Τούρκο ναρκέμπορο στη Βούλα

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016, 14:25
Το ΣΔΟΕ Ναρκωτικών και Όπλων συνέλαβε Τούρκο ναρκέμπορο στη Βούλα
Φίλιππος Καραμέτος

Μετά από επισταμένη έρευνα και συντονισμένες ενέργειες υπάλληλοι του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών - Όπλων & λοιπών ελεγχόμενων προϊόντων του Σ.Δ.Ο.Ε. Π.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ εντόπισαν και συνέλαβαν την 01-10-2016 στην περιοχή της Βούλας Αττικής διεθνώς διωκόμενο Τούρκο υπήκοο κατηγορούμενο από τις Τουρκικές Αρχές για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 18 ετών, επιβληθείσα από το 9ο Κακουργιοδικείο της Κωνσταντινούπολης τον Ιούλιο του 2016, για τις ανωτέρω περιγραφείσες κατηγορίες.

Κατά την σύλληψη του επέδειξε Ελληνικό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας με στοιχεία Έλληνα υπηκόου προσπαθώντας να παραπλανήσει τους υπαλλήλους και να αποφύγει την ταυτοποίηση του.

Σε νόμιμη έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του παρουσία Δικαστικού Λειτουργού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ταυτοποιητικά έγγραφα (Διαβατήριο και ταυτότητα της Τουρκικής Δημοκρατίας) καθώς και χρηματικό ποσό ύψους 101.400,00 €.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα Εφετών (Τμήμα Εκδόσεων και Δικαστικών Συνδρομών) ο οποίος παρήγγειλε την φυλάκιση του προκειμένου να εξεταστεί το αίτημα των Τουρκικών Αρχών για έκδοση του.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016, 14:35