Από τον ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο κοιμητήριο Ζωγράφου ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η νεκρώσιμος ακολουθία του Μανώλη Καντάρη, του άτυχου 44χρονου άνδρα που βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Τρίτης, μπροστά από το σπίτι του στην συμβολή των οδών Ηπείρου και Γ’ Σεπτεμβρίου 57 στο κέντρο της Αθήνας.

Τραγική φιγούρα η 40χρονη σύζυγός του, η κ.Σαντρίν Καντάρη, η οποία δεν σταμάτησε λεπτό να ακουμπά το φέρετρο του αδικοχαμένου άνδρα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στεφάνια έστειλαν η σύζυγός του, φίλοι και συγγενείς καθώς και οι ιατροί της Μ.Ε.Θ. του «Ερρίκος Ντυνάν».

Στην εξόδιο ακολουθία διαβάστηκε μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμου. Ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε ότι «η σκέψη μου, αυτή την ώρα, είναι στην τραγική σύζυγο και τα παιδιά του Μανόλη Καντάρη, ο οποίος έπεσε θύμα της ανευθυνότητας της κοινωνίας μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είπε ακόμη, ότι στη θέση του 44χρονου, θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε άνθρωπος. «Άφησε σε εμάς ιερό χρέος να αγωνιστούμε και να παλέψουμε, ώστε τα δύο του παιδιά να μεγαλώσουν σ’ έναν καλύτερο κόσμο. Σ’ έναν κόσμο που δεν θα σκοτώνει τόσο άδικα», τόνισε ο κ. Ιερώνυμος, στο μήνυμά του.

Έξω από το κοιμητήριο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις των ΥΜΕΤ, των ΜΑΤ, καθώς και μέλη της «ομάδας Δέλτα» περιπολούν την περιοχή.

Άγνωστοι σκότωσαν με μαχαίρι τον 44χρονο την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του, για να μεταφέρει στο μαιευτήριο την ετοιμόγεννη γυναίκα του, που θα γεννούσε το δεύτερο παιδί τους.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 44χρονος βγήκε από το σπίτι του στην οδό Ηπείρου και πήγαινε σε πάρκινγκ στην οδού Ιουλιανού, όπου είχε το αυτοκίνητό του, όταν δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα.

Οι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη, στα χέρια και στον λαιμό, επειδή αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, του άρπαξαν μία κάμερα και εξαφανίστηκαν.

Διαβάστε επίσης: Συγκέντρωση κατοίκων στο σημείο όπου σκοτώθηκε ο 44χρονος
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Μαΐου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης