Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος-Φίλιππος Καραμέτος-Πέτρος Σιδερέας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Ηλιούπολης, σε ένα σπίτι όπου διέμενε συνταξιούχος του ΝΑΤ, εκτυλίσσονταν εδώ και αρκετό καιρό σοκαριστικές σκηνές, με τον ηλικιωμένο να βγάζει όλα τα άρρωστα ένστικτά του πάνω σε ανήλικα παιδιά που προέρχονταν από γειτονιές της Αττικής και της Αλβανίας.

Ο διεστραμμένος νους του συνταξιούχου τον ώθησε μάλιστα να χρησιμοποιεί ως «κράχτη» των υποψήφιων θυμάτων του έναν ανήλικο, 15 ετών, από οικογένεια την οποία γνώριζε και έκανε παρέα μαζί της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της zougla.gr, ο 71χρονος είναι ανύπαντρος, ομοφυλόφιλος και δρούσε κάτω από το προσωπείο ενός φιλήσυχου ανθρώπου στη γειτονιά της Ηλιούπολης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


(H γιάφκα)

Η αποπλάνηση, η δράση και τα αρρωστημένα ένστικτά του

Έπειτα από «διαπραγματεύσεις» ο 15χρονος βοηθός επέλεγε συνομήλικους του από οικογένειες που αντιμετώπιζαν προβλήματα. Στη συνέχεια, τους καλούσε στο σπίτι του 71χρονου. Για να δελεάσει τους ανηλίκους, έδινε χαρτζιλίκι στους «ζόρικους», προκειμένου να κερδίσει την εύνοιά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, πολλές φορές ανάγκαζε τα παιδιά να κάνουν τις δουλειές του σπιτιού του. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, 4 ανήλικα αγόρια από την Αλβανία και 2 από την Ελλάδα ήταν τα «θύματά» του.


(Η κεντρική είσοδος του σπιτιού)

Αφού τα συγκέντρωνε σε δωμάτια, τα ανάγκαζε να βλέπουν ταινίες πορνό και τα διέταζε να αυνανιστούν. Στη συνέχεια, τα θώπευε και τα χάιδευε, επικροτώντας τα για τις πράξεις τους. Στις περισσότερες περιπτώσεις προέβαινε σε «πλύση εγκεφάλου», λέγοντας στους ανηλίκους: «Τα αυτοκίνητα και οι γυναίκες είναι κακό πράγμα, μην μπλέξετε».

Η έρευνα και η σύλληψη

Από μία πληροφορία ενός άνδρα που δεν αποκάλυψε το όνομά του, οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης ξεκίνησαν την έρευνα. Ύστερα από τρεις ημέρες παρακολούθησης διαπίστωσαν πως το σπίτι του, επί της οδού Αγίου Ιωάννου 12, είχε γίνει κέντρο διερχομένων παιδιών. Προσέγγισαν δύο ανηλίκους και έπειτα από ανάκριση επιβεβαίωσαν ότι τους θώπευε, τους στοίβαζε σε ένα δωμάτιο, αλλά, όπως είπαν οι ίδιοι, «όλα τα έκανε για πλάκα».

Χθες το βράδυ έγινε έφοδος και συνελήφθη ο δράστης. Οι αστυνομικοί τον έβαλαν σε μία γωνία και μετά τη σθεναρή αντίσταση τους ρώτησε για ποιο πράγμα κατηγορείται. Η απάντηση ήταν αφοπλιστική, με αποτέλεσμα να μην ξαναμιλήσει. Σήμερα οδηγήθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί για τις πράξεις του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης