Συνεχίζεται το οδοιπορικό του zougla.gr στα μπλόκα των αγροτών, οι οποίοι δηλώνουν ότι θα φθάσουν μέχρι τέλους, προκειμένου να δικαιωθεί ο αγώνας τους και η κυβέρνηση να αναγκαστεί να πάρει πίσω τα μέτρα που πλήττουν το εισόδημά τους και αλλάζουν άρδην όσα ισχύουν στην κοινωνική ασφάλιση.

Μετά τις Αφίδνες, τη Θήβα, το Κάστρο Βοιωτίας, την Ανθήλη Λαμίας, τις Μικροθήβες Μαγνησίας και το «στρατηγείο» στη Νίκαια, η αποστολή του zougla.gr βρίσκεται στα Τέμπη, όπου οι παραγωγοί έχουν κλείσει με τρακτέρ και αγροτικά την Εθνική Οδό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Εγκλωβισμένοι μετανάστες στα Τέμπη

Στο σημείο βρίσκονταν και εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες, οι οποίοι πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία, καθώς δεν είχε δοθεί εντολή από την αστυνομία να περάσουν τα πούλμαν που θα τους μετέφεραν στην Ειδομένη. Η ΠΓΔΜ έχει επιβάλει τις τελευταίες ημέρες περιορισμούς στην είσοδο μεταναστών και προσφύγων στο έδαφός της, με αποτέλεσμα η κατάσταση στην περιοχή να είναι τεταμένη και οι εγκλωβισμένοι να αυξάνονται με ταχείς ρυθμούς.

Τελικά, και τα 15 οχήματα πέρασαν το μεσημέρι της Τετάρτης από το μπλόκο των Τεμπών, με τους επιβάτες να ξεσπούν σε χειροκροτήματα και ζητωκραυγές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

—————————-
Κόμβος της Κατερίνης

Δηλώσεις αγροτών από το μπλόκο των Τεμπών...

Δείτε εικόνες με πρόσφυγες από το εσωτερικό λεωφορείου στα Τέμπη

Καθιστική διαμαρτυρία προσφύγων στα Τέμπη

Το οδοιπορικό του zougla.gr στο μπλόκο της Νίκαιας

Εικόνες από τις αγροτικές κινητοποιήσεις στη Λάρισα

Το αγροτικό μπλόκο στις Μικροθήβες

Αγρότες στην Ανθήλη

Τρακτέρ στο Κάστρο

Θήβα, ώρα 15.40

Αφίδνες, αγρότες στη μέση της Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης