Συνελήφθη χθες, στις Αχαρνές Αττικής, από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφαλείας Χαλκίδας, με συμμετοχή και αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, ο 56χρονος καλλιεργητής των δενδρυλλίων κάνναβης, ο οποίος αναζητούνταν από τις 31 Αυγούστου, μετά την ανεύρεση της μεγάλης χασισοφυτείας στην περιοχή Καμπιών του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων Ευβοίας.

Υπενθυμίζεται ότι, έπειτα από επιχείρηση της αστυνομίας, είχε εντοπιστεί σε δασώδη απόκρημνη περιοχή φυτεία 732 δενδρυλλίων κάνναβης, ύψους 1 έως 3 μέτρων, μέσα στην οποία οι δράστες είχαν εγκαταστήσει σκηνές, όπου διέμεναν μόνιμα. Κατά την προσέγγιση των αστυνομικών δυνάμεων, όμως, είχαν καταφέρει να διαφύγουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψαν τα στοιχεία ενός εκ των δύο δραστών. Πρόκειται για έναν 56χρονο, για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Χαλκίδας, με βάση το οποίο συνελήφθη χθες.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 78 γραμμάρια κοκαΐνης, 284 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα βάζο γυάλινο με σπόρους κάνναβης, τέσσερα φυτά κάνναβης σε γλάστρες ύψους 5-10 εκ., 37 γραμμάρια λευκή σκόνη, που προοριζόταν για νόθευση κοκαΐνης, αποξηραμένα καλάμια, ύψους ενάμισι μέτρου περίπου, για τη στήριξη δενδρυλλίων κάνναβης, ένα σακί φυτόχωμα, μια σκηνή κατασκήνωσης, μια κουλούρα κοινό σύρμα περίφραξης και διάφορα άλλα πειστήρια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης