Με ισχυρές συνεργασίες και στόχο ένα #Ενωμένο Μαρούσι, ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Καραμέρος, παρουσίασε, το όνομα, τις βασικές αρχές αλλά και τις πρώτες υποψηφιότητες- συμμαχίες, του ανεξάρτητου συνδυασμού του σε συνέντευξη Τύπου απόψε στον εμβληματικό χώρο της Ελληνικής Κεραμικής.

Πρόκειται για τον Κώστα Βλάχο, δημοτικό σύμβουλο από το 2006 έως σήμερα και επικεφαλής του συνδυασμού «Μαρούσι η πόλη μας» στις εκλογές του 2014, την Μαρία Καπασσά, χημικό – διδάκτορα βιώσιμης ανάπτυξης, τη Δέσποινα Μαχαίρα, φοιτήτρια με δράση σε ζητήματα προσβασιμότητας και προσπελασιμότητας της πόλης και τον Αλέξανδρο Παπαχαραλάμπους, πολιτικό μηχανικό- υποψήφιο διδάκτορα στο ΕΜΠ με εξειδίκευση στο συγκοινωνιακό σχεδιασμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
«Θέλουμε ένα Ενωμένο Μαρούσι, ανθρώπινο, πρωτοπόρο, φιλικό και αυτό είναι και το όνομά μας. Το σήμα μας είναι η δίεση, που ετυμολογικά σημαίνει τη διαφυγή πέρα από την χρήση του συμβόλου ως hashtag. Επιλέγουμε τη διαφυγή από το παλιό και τις παραλλαγές του αλλά με συγκεκριμένο σχέδιο. Την ανάδειξη νέων δυνάμεων και προοπτικών για ένα #Ενωμένο Μαρούσι, μια έξυπνη πόλη πρότυπο που εμπνέει τους κατοίκους της. Χωρίς κομματικές δεσμεύσεις» επισήμανε ο Γ. Καραμέρος δίνοντας το στίγμα των αρχών, θέσεων και προτεραιοτήτων του συνδυασμού:
«Στην πρωτοβουλία µας συσπειρώνονται άνθρωποι µε διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες. Βάζουμε πάνω από όλα αυτό που μας ενώνει, το Μαρούσι! Θέλουμε με ισχυρή διοίκηση, χωρίς ηγεµονισµούç και διακρίσεις, με σχέδιο και αποτελεσματικότητα να κάνουμε μια επανεκκίνηση της πόλης στην οποία πρωταρχικό ρόλο και λόγο έχουν οι ίδιοι οι πολίτες. Βασική μας προτεραιότητά μας είναι η ποιότητα ζωής των κατοίκων, ο χώρος έξω από την πόρτα του σπιτιού μας: ο δρόμος, ο φωτισμός, η καθαριότητα, ο ελεύθερος χώρος. Το πρόβλημα του καθενός είναι και δικό μας πρόβλημα μέχρι τη λύση του. Με γνώση και εμπειρία, με ανθρωπιά και αφοσίωση να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες αλλαγές της καθημερινότητας και του περιβάλλοντος».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης