Άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου προχώρησαν την Παρασκευή τα ξημερώματα στη σύλληψη ενός 31χρονου άνδρα με τη κατηγορία ότι είχε διαπράξει σειρά διαρρήξεων σε αυτοκίνητα από τα οποία αφαιρούσε χρήματα και άλλα αντικείμενα.

Συγκεκριμένα, στις 02.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη την ώρα που με τη χρήση πέτρας είχε σπάσει παράθυρο συνοδηγού Ι.Χ. αυτοκινήτου και από το εσωτερικό του είχε αφαιρέσει προσωπικά αντικείμενα του ιδιοκτήτη, αξίας 400 ευρώ. Νωρίτερα είχε διαρρήξει άλλα δύο οχήματα από τα οποία είχε αφαιρέσει το ποσό των 15 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν επάνω του προσωπικά έγγραφα γυναίκας, γεννημένης το 1947, που αποτελούν μέρος κλαπέντων αντικειμένων από κλοπή που τελέστηκε σε βάρος της, έξω από την οικία της, στις 29 Απριλίου 2011, όταν άγνωστος τότε δράστης της αφαίρεσε την τσάντα της από το ποδήλατό της, που περιείχε τα συγκεκριμένα έγγραφα και το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ.

Επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκαν τρία φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου διαμετρήματος 5,56mm και δύο του ίδιου είδους 7,62mm και ένα φυσίγγιο πιστολιού, διαμετρήματος 9mm.

Αντικείμενα και χρήματα αφού κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: thisisvolos.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης