Απελπισμένοι από την απάντηση που τους έδωσε το Ε.Κ.Α.Β., οι περαστικοί που βρέθηκαν στην Λ. Μαραθώνος στο ύψος της Νέας Μάκρης το πρωί της προηγούμενης Τρίτης αποφάσισαν να μεταφέρουν με τα χέρια πάνω σε φορείο τον άνδρα που έπεσε θύμα τροχαίου.

Το περιστατικό συνέβη στις 13:15. Το Ε.Κ.Α.Β., που ειδοποιήθηκε αμέσως, για να παραλάβει τον τραυματία, τους απάντησε ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο ασθενοφόρο για την επόμενη μιάμιση ώρα και πρότεινε να μεταφέρουν ιδιώτες τον χτυπημένο στο κεφάλι οδηγό του δικύκλου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθώς το Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης βρίσκεται 200 μέτρα από το σημείο που έγινε η σύγκρουση, οι κάτοικοι της περιοχής επικοινώνησαν με τους υπευθύνους, ζητώντας κάποιο όχημα για τη μεταφορά του τραυματία.

Και ενώ περίμεναν κάποιο όχημα να έρθει να παραλάβει τον τραυματία, ξαφνικά είδαν δύο άνδρες (ο ένας εκ των οποίων εργάζεται στην ασφάλεια του Κ.Υ.) να φέρνουν με τα χέρια από το Κέντρο Υγείας ένα φορείο-κρεβάτι με ρόδες.

Μετά από προσπάθειες -καθώς το φορείο δεν έκλεινε, για να κατέβει στο ύψος του δρόμου που βρισκόταν ο χτυπημένος άνδρας- ο τραυματίας τοποθετήθηκε στο φορείο – κρεβάτι και 5 άτομα το έσπρωχναν στην ανηφόρα, προκειμένου να τον μεταφέρουν στο Κέντρο Υγείας για νοσηλεία. Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα του 21ου αιώνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε εδώ το σχετικό video:

Πηγή: anatolikiattikinews.blogspot.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης