Τον χώρισε και αυτός έβαλε τα "άπλυτά" της στο Διαδίκτυο

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Απριλίου 2012, 23:47
Τον χώρισε και αυτός έβαλε τα "άπλυτά" της στο Διαδίκτυο
Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε, από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε βάρος 57χρονου ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων, της εξύβρισης και της συκοφαντικής δυσφήμησης στο διαδίκτυο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία 38χρονης προς τις Εισαγγελικές Αρχές, ο 57χρονος με τον οποίο διατηρούσε σχέση κατά το παρελθόν, είχε δημοσιοποιήσει προσωπικά της δεδομένα- βιντεοσκοπημένο υλικό με προσωπικές τους στιγμές, χωρίς της συναίνεσή της, σε διάφορες σελίδες του διαδικτύου.
Στο πλαίσιο της διαδικτυακών αστυνομικών ερευνών και των αναζητήσεων που ακολούθησαν από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ταυτοποιήθηκαν τα ψηφιακά στοιχεία του 57χρονου ο οποίος εντοπίστηκε να φιλοξενείται προσωρινά σε οικία γνωστού του προσώπου σε προάστιο της Αττικής.
Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, στη συγκεκριμένη οικία βρέθηκαν δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένα usb stick το οποίο περιείχε τόσο τα επίμαχα αρχεία βίντεο όσο και λοιπά αρχεία βιντεοληπτικού υλικού, δύο κάρτες μνήμης ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών.

Ο 57χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Απριλίου 2012, 23:54