Αραιές νεφώσεις θα επικρατήσουν στο σύνολο της χώρας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Eξασθένηση των βοριάδων στο Αιγαίο που δεν θα ξεπερνούν τα 5-6 μποφόρ κυρίως στο κεντρικό τμήμα. Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες εντοπίζονται στην ηπειρωτική χώρα, όπου και σημειώνεται οριακή πτώση. Ελαφρά πτώση της θερμοκρασίας στην Αττική. Σχετική άνοδος στη νησιωτική χώρα.

Αττική:Αραιές νεφώσεις θα σημειωθούν στην Αττική ενώ ο καιρός θα είναι βαθμιαία αίθριος.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 μποφόρ και στα ανατολικά και νοτια 5 και τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεσσαλονίκη: Γενικά αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 13 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη:Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 04 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος:Αραιές θα είναι οι νεφώσεις και κατά τόπους πιο πυκνές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία βόρειοι 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στην ήπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος:Αραιές νεφώσεις θα σημειωθούν, ενώ ο καιρός θα είναι βαθμιαία αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη:Αραιές νεφώσεις θα σημειωθούν κατά τόπους στην Κρήτη ενώ ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα δυτικά τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:Αραιές νεφώσεις θα σημειωθούν στα Νότια, ενώ ο καιρός θα είναι βαθμιαία αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 08 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης