Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα, λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης, σε δύο νεαρά ζευγάρια με καταγωγή από την Κοζάνη, που κατοικούσαν στη Θεσσαλονίκη, ένα εκ των οποίων, λίγες ώρες νωρίτερα, είχε ενωθεί με τα δεσμά του πολιτικού γάμου.

Κατά την επιστροφή τους από τη Θεσσαλονίκη, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γαμπρός «καρφώθηκε» κάτω από προπορευόμενη νταλίκα, με συνέπεια τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους κι ένας ακόμη να τραυματιστεί σοβαρά, ενώ στο συμβάν ενεπλάκη και τρίτο όχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό, στο πρώτο τούνελ μετά τα διόδια για τη Βέροια.

Νεκροί είναι η 28χρονη νύφη και οι δύο μάρτυρες του γάμου, ενώ διεσώθη ο 34χρονος γαμπρός, ο οποίος, ωστόσο, φέρει σοβαρά τραύματα.
 
Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, η Τροχαία, καθώς και δυο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον οδηγό που βρισκόταν παγιδευμένος μέσα στο μοιραίο όχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά, ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου νοσηλεύεται.

Στο νοσοκομείο της πόλης έσπευσαν, λίγα λεπτά μετά τις 19:30 και οι οικογένειες των θυμάτων, προκειμένου να αναγνωρίσουν τις σορούς των άτυχων νεαρών.

Κλειστό παρέμεινε, για μία ώρα περίπου, το ένα ρεύμα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού, με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές εκατοντάδων μέτρων. Ωστόσο, λίγο μετά τις 18:00, ο δρόμος δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία.


Με πληροφορίες από τα laikoyra.gr, kozanimedia.gr, kozan.gr και inveria.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης