Nίκος Χριστοφάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φύλλο και φτερό έχουν κάνει πάνοπλοι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής τους χώρους κατοικίας στην περιοχή του Μαραθώνα Αττικής.

Η επιχείρηση ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης και βρίσκεται σε εξέλιξη. To σπίτι βρίσκεται επί της Λεωφ. Μαραθώνος 280 και σύμφωνα με πληροφορίες είχε νοικιαστεί από τον Σ. Δραβίλα.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί έξι αυτοκίνητα, τα οποία ελέγχονται αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε παράνομες δραστηριότητες. Άνδρες της Αντιτρομοκρατικής παρακολουθούσαν τους τελευταίους μήνες το σπίτι, προκειμένου να διαπιστώσουν ποιοι το χρησιμοποιούσαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κρησφύγετο όπου εντοπίσθηκε ο οπλισμός συνδέεται με την υπόθεση του συλληφθέντος στον Βόλο, Γ. Πετρακάκου και των συνεργών του «ληστών του Διστόμου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της κατοικίας βρέθηκαν αντιαρματικά βλήματα (ρουκέτες), Καλάσνικοφ, πιστόλια και χειροβομβίδες. 

Οι έρευνες πραγματοποιούνται στον απόηχο της σύλληψης του ληστή Γιώργου Πετρακάκου και του εντοπισμού ενός ολόκληρου οπλοστασίου σε αγροικία-κρησφύγετο στον Μώλο Φθιώτιδας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης