Θύμα κλοπής έπεσε το απόγευμα του Σαββάτου 55χρονος άντρας στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Ο άτυχος άντρας καθόταν σε παγκάκι της νέας παραλίας, στο ύψος του Ναού Αγ. Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, την ώρα που ο ίδιος μιλούσε με μία περαστική ηλικιωμένη γυναίκα, άγνωστος τον πλησίασε από πίσω και πήρε το τσαντάκι ώμου που είχε ακουμπισμένο δίπλα του. Όταν το αντιλήφθηκε ο 55χρονος ήταν ήδη αργά. Κανείς δεν είδε το παραμικρό.

Είχε μαζί του 7.000 ευρώ!

Το τσαντάκι περιείχε το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ, διαβατήριο, ταυτότητα, ένα κινητό τηλέφωνο και πιστωτικές κάρτες. Το θύμα μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου και κατήγγειλε το περιστατικό, υποβάλλοντας μήνυση κατά αγνώστων. Δύο ώρες αργότερα το τσαντάκι βρέθηκε πεταμένο στο πάρκο του Ναού Αγ. Κυρίλλου και Μεθοδίου. Ο δράστης ή οι δράστες είχαν πάρει μόνο το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ. Ο 55χρονος είχε μαζί του το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, καθώς επρόκειτο τις επόμενες ώρες να ταξιδέψει στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλγερινοί και Μαροκινοί τσαντάκηδες

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η νέα παραλία της Θεσσαλονίκης είναι ένα από τα σημεία δράσης συμμοριών από το Μαρόκο και την Αλγερία. Νεαροί παραμονεύουν τα θύματά τους και χτυπούν όταν εκείνα περπατούν αμέριμνα ή απολαμβάνουν τη θέα της θάλασσας. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το στέκι των συγκεκριμένων ατόμων είναι το πάρκο της νέας παραλίας στο ύψος των ομπρελών του Ζογγολόπουλου.
Πηγή: thestival.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης