Κραυγή αγωνίας εκφράζει ένας ηλικιωμένος Ροδίτης, σε καταγγελία του στην τοπική ηλεκτρονική εφημερίδα «η δημοκρατική online» και στο κανάλι 4 της Ρόδου. O Εμμανουήλ Τακτικόπουλος, συνταξιούχος του ΟΓΑ, καταγγέλλει ότι του αφαιρέθηκε η απαραίτητη για αυτόν συσκευή οξυγόνου, επειδή η εταιρεία που του την είχε χορηγήσει δεν πληρώθηκε από τον ασφαλιστικό του φορέα!

Ακολουθεί αυτούσιο το κείμενο της επιστολής καθώς και η συνέντευξη του ηλικιωμένου στο Κανάλι 4 της Ρόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προς Τις Δικαστικές- Διοικητικές αρχές της Ροδιακής Κοινωνίας Καταγγελία Προς τους εθνοκτόνους «παντελονάτους» καταστροφείς του Έθνους μας, που «χρημάτισαν» Υπουργοί Υγείας.

Παρακαλώ όπως με “κατευθύνετε” με ποιό τρόπο μπορώ να “αντισταθώ” στους εθνοκτόνους απατεώνες που διέλυσαν την Χώρα, και έβαλαν σκοπό να μειώσουν τον Ελλαδικό πληθυσμό με την εγκατάλειψη των ηλικιωμένων ασθενών. Μου αφαιρέθηκε η συσκευή οξυγόνου, επειδή η εταιρεία «πνεύμων» που μου την είχε χορηγήσει, δεν πληρώθηκε από τον ασφαλιστικό μου φορέα, τον Ο.Γ.Α, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζω σοβαρό χρόνιο αναπνευστικό πρόβλημα , λόγω βλάβης των πνευμόνων μου και μάλιστα όταν η θερμοκρασία αγγίζει στους 38-40 βαθμούς κελσίου.

Η στέρηση της συσκευής, θα με καταδικάσει σε βέβαιο θάνατο!!!! Και θα πρέπει να γνωρίζουν οι ιθύνοντες, ότι τα παιδιά μου, θα καταφύγουν στην δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου!!!
Δεν είναι δυνατόν με την ανύπαρκτη «υπερβολική» σύνταξη των 300 ευρώ τον μήνα και δίχως «περιφερειακά» οικονομικά στηρίγματα, να κάνω τον ζήτουλα για να πληρώνω το «μίσθωμα» της συσκευής!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διερωτώμαι πως αν οι γονείς των εθνοκτόνων που μας κυβερνούν είχαν παρόμοια προβλήματα υγείας, θα είχαν οπωσδήποτε διαφορετική μεταχείριση από εμένα; Διότι προφανώς η αξία της ζωής τους είναι ανώτερη από τους υπόλοιπους κατατρεγμένους πολίτες, και διαμαρτύρομαι εντονότατα, διότι αισθάνομαι ότι δεν είμαι ίσος , έναντι των υπολοίπων Ελλήνων πολιτών, ως ορίζει, το Σύνταγμα.

Μήπως υπάρχει σχέδιο στους εγκληματίες που μας διοικούν, να σκοτώνουν, με τον πιο βάναυσο και βάρβαρο τρόπο, την τρίτη ηλικία; Δεν μπορώ να ανεχθώ τα εγκλήματα του οικονομικού πολέμου που βιώνουμε, δεν είναι δυνατόν να ανεχθώ, τους πατροκτόνους του Έθνους που έβαλαν σκοπό της ζωής τους να μας «καθαρίσουν»!!! Το ύφος της διαμαρτυρίας μου αποτελεί συνάρτηση της μη παροχής σεβασμού της τρίτης ηλικίας από την πολιτεί…

Με εκτιμήσεως προς τις διοικητικές αρχές τόπου και άνευ εκτιμήσεως προς τους Υπουργούς Υγείας

Εμμανουήλ Τακτικόπουλος Συνταξιούχος του ΟΓΑ».

Δείτε το βίντεο:

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης