Τουρίστες ξέχασαν το παιδί τους στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015, 13:32
Τουρίστες ξέχασαν το παιδί τους στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού
Οι διακοπές εξελίχτηκαν σε περιπέτεια για μια μικρούλα Ελβετή που οι γονείς της την ξέχασαν στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού.

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα όταν οι φύλακες του αρχαιολογικού χώρου εντόπισαν το μικρό κοριτσάκι να περιφέρεται μόνο του και τρομαγμένο αναζητώντας τους γονείς του.

Για το θέμα ειδοποιήθηκε και ο Εισαγγελέας καθώς οι φύλακες αφού γύρισαν ολόκληρο τον αρχαιολογικό χώρο δεν βρήκαν πουθενά του γονείς του παιδιού.

Το μυστήριο με την εξαφάνιση των γονιών λύθηκε λίγη ώρα αργότερα όταν οι ίδιοι επέστρεψαν στην Κνωσό για να βρουν το κοριτσάκι.

Όπως ανέφεραν οι ίδιοι είναι πολύτεκνοι - έχουν τέσσερα παιδιά - ενώ έκαναν παρέα με μια άλλη οικογένεια με 5 παιδιά με αποτέλεσμα όταν μπήκαν στο λεωφορείο για να φύγουν τα ... μπέρδεψαν στο μέτρημα με αποτέλεσμα να ξεχάσουν το κοριτσάκι.


Η στιγμή που η μικρή ξαναβρίσκεται με τον μπαμπά της

Η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος για τη μικρή που όση ώρα αναζητούσαν τους γονείς της οι φύλακες του αρχαιολογικού χώρου την περιποιήθηκαν και με το παραπάνω προσέχοντας τη και κερνώντας τη πορτοκαλάδα.


ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015, 13:32