Τουριστικό πρακτορείο «φάντασμα» πωλούσε πακέτα διακοπών σε ανυποψίαστους

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016, 10:03
Τουριστικό πρακτορείο «φάντασμα» πωλούσε πακέτα διακοπών σε ανυποψίαστους
Εκατοντάδες είναι τα θύματα της απάτης σε όλη την χώρα, κυρίως στη Θεσσαλία, με πολίτες να έχουν «εγκλωβιστεί» από την επιλογή που έκαναν για τις διακοπές τους.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τουλάχιστον δύο ζευγάρια Τρικαλινών που σχεδίαζαν διακοπές για το 3ο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Εταιρεία με έδρα την Αθήνα, που διαφημίζονταν μέσω τηλεοπτικού σταθμού, υπόσχονταν «πακέτα διακοπών» για νησιά των Δωδεκανήσων κυρίως για Ρόδο και Κω με εξασφάλιση αεροπορικών εισιτηρίων, με πλήρη πακέτο διατροφής και διαμονής για 7ήμερο να ανέρχεται στα 240 ευρώ το άτομο.

Όσοι «τσίμπησαν», κατέθεσαν το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό αλλά προχθές διαπιστώθηκε πως τα αεροπορικά εισιτήρια δεν ήταν διαθέσιμα καθώς ακυρώθηκαν από την εταιρεία, προκαλώντας πανικό σε εκείνους που σχεδίαζαν διακοπές...

Ένα από τα Τρικαλινά ζευγάρια, ζήτησε την βοήθεια συγγενών του που διαμένουν στην Αθήνα για εξηγήσεις από την τουριστική εταιρεία, αλλά γρήγορα διαπιστώθηκε πως η εταιρεία είχε κατεβάσει ρολά και δεν υπήρχε κανείς στον χώρο.

Μετά την εξέλιξη αυτή, υποβλήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων οι σχετικές μηνύσεις σε βάρος της εταιρείας για απάτη και η υπόθεση παίρνει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

ΠΗΓΗ: trikalanews.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016, 10:03