Συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, ύστερα από εκτεταμένες αστυνομικές αναζητήσεις και έπειτα από περιστατικό που σημειώθηκε στην περιοχή του Δενδροποτάμου, ένας 31χρονος άνδρας, εις βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και απλών σωματικών βλαβών.

Για την ίδια υπόθεση, εντοπίστηκε νωρίτερα και συνελήφθη ένας 27χρονος άνδρας, ο οποίος βαρύνεται με την κατηγορία της απελευθέρωσης κρατουμένου. Υπενθυμίζεται ότι, το απόγευμα της Τρίτης, περιπολικό της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης μετέβη στην περιοχή του Δενδροποτάμου, προκειμένου να ελέγξει καταγγελία που αφορούσε σε διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο υποδεικνυόμενο σημείο εντοπίστηκε ο 31χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μία νάιλον σακούλα, η οποία περιείχε ποσότητα κάνναβης.

Κατά τη διάρκεια της χειροπέδησής του, ο 31χρονος προέβαλε σθεναρή αντίσταση, ενώ παράλληλα ομάδα ατόμων επιτέθηκε στους δύο αστυνομικούς, παρακωλύοντας τη σύλληψή του και διασφαλίζοντας τη διαφυγή του.

Ακολούθησαν άμεσα αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 27χρονος επικεφαλής της επιτιθέμενης ομάδας, ενώ αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μενεμένης ο 31χρονος, ο οποίος είχε νωρίτερα διαφύγει τη σύλληψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης