Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής, στη Ν. Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας τρεις άνδρες, ηλικίας 35, 32 και 35 ετών, για κατοχή ναρκωτικών.

Έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους τρεις δράστες να κινούνται με το Ι.Χ. αυτοκίνητο του 32χρονου, με κατεύθυνση προς τη Βόρεια Εύβοια και στην περιοχή της Ν. Αρτάκης τούς ακινητοποίησαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, σε έλεγχο που έγινε, βρέθηκαν στο αυτοκίνητο και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη σε συμπαγή μορφή, συνολικού μικτού βάρους 213 γραμμαρίων.

Από την ανάκριση προέκυψε ότι, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προμηθεύονταν μεγάλες ποσότητες ηρωίνης από την Αθήνα, τις οποίες στη συνέχεια διέθεταν σε χρήστες της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Εύβοιας, έναντι ανάλογων χρηματικών ποσών.

Το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο των δραστών κατασχέθηκε, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, με κατηγορίες για προμήθεια, κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης