Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Περιβάλλοντος και με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το πρωί του Σαββάτου στην Καλαμαριά 14 άνδρες, ηλικίας 19 έως 49 ετών, ενώ αναζητείται ένας 39χρονος, ιδιοκτήτης του καταστήματος, για την διενέργεια του παράνομου τυχερού παίγνιου Texas Holdem (παραλλαγή του τυχερού παίγνιου «Πόκερ»). 

Από τους συλληφθέντες, οι 10 συμμετείχαν ως παίχτες στο ανωτέρω τυχερό παίγνιο, δύο ήταν οι διοργανωτές ενώ κατά τη διάρκεια που διενεργούταν το Texas Holdem σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, 29χρονος συλληφθείς επιτηρούσε το κατάστημα προς αποφυγή αστυνομικού ελέγχου. Επίσης, συνελήφθη μία 19χρονη ως σερβιτόρος του καταστήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ειδικά διαμορφωμένο οβάλ τραπέζι, μία τσόχα, δύο τράπουλες, 822 μάρκες που αντιστοιχούν στο χρηματικό ποσό των 17.473 ευρώ και το ποσό των 1.775 ευρώ.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης