Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτριος Κρεμαστινός, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου και το Πολυδύναμο ιατρείο Λίνδου, παρουσία των προέδρων των τοπικών συμβουλίων Αρχαγγέλου κ. Αργυρού και Λίνδου κ. Ελευθερίου, με επίσης παρουσία του τέως δημάρχου Λίνδου κ. Διάκουλα.

Αυτό που όλοι διαπίστωσαν είναι ότι η κατάσταση των κέντρων είναι τραγική. Από τους 10 ιατρούς που προβλέποταν για το Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου, υπηρετούν μόνο τρεις εκ των οποίων οι δυο θα συνταξιοδοτηθούν μέσα σε ένα έτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας, παρά τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλουν οι τρεις ιατροί, υπολειτουργεί πλήρως σε σχέση με τη λειτουργία που είχε τα προηγούμενα χρόνια.

Το Πολυδύναμο Ιατρείο Λίνδου αποδεικνύεται ότι δεν είναι ούτε πολυδύναμο, ούτε ιατρείο. Αναζητήθηκε και βρέθηκε ο αγροτικός ιατρός, προκειμένου να το ανοίξει, δεδομένου ότι δεν υπάρχει ούτε οργανισμός, ούτε προσωπικό. Το μόνο που υπάρχει είναι κλειστά πανάκριβα μηχανήματα, τα οποία έχουν αγοραστεί και σαπίζουν μέσα στο κλειδωμένο κτίριο.

Πηγή : rodiaki.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης