Επί πέντε ώρες κρατιόταν από ένα βράχο για να μην παρασυρθεί από τα ρεύματα του καναλιού, στο οποίο έπεσε μετά από τροχαίο ατύχημα. Ο λόγος για τον πολίστα του Παναθηναϊκού, Κώστα Δήμου, ο οποίος  έζησε μια πραγματική περιπέτεια, όμως ως πραγματικός «ράμπο» κατόρθωσε να βγει ζωντανός.

Ο 31χρονος φουνταριστός είχε τα ξημερώματα του Σαββάτου τροχαίο ατύχημα έξω από την Λειβαδιά και έπεσε σε αρδευτικό κανάλι. Κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητό του και κολύμπησε ως την άκρη του καναλιού, χρησιμοποιώντας μόνο τα χέρια του, καθώς δεν αισθανόταν τα κάτω άκρα του. Μάλιστα γι’ αυτό το λόγο δεν μπορούσε να βγει από το κανάλι, αλλά έμεινε εκεί για περίπου πέντε ώρες. Το χάραμα τον είδε ένας αγρότης, ο οποίος και κάλεσε βοήθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αθλητής του Παναθηναϊκού μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου οι γιατροί έδωσαν «μάχη» για να τον κρατήσουν στη ζωή, καθώς είχε υποστεί και υποθερμία.

Σήμερα ο 31χρονος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη, καθώς δεν αισθάνεται τα πόδια του, όμως οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί για το αν θα καταφέρει να ξανασταθεί όρθιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης