Τραγικό δυστύχημα στον Ορχομενό

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020, 03:09
Τραγικό δυστύχημα στον Ορχομενό

Ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο παρέσυρε άνδρα 35 ετών, ο οποίος εξοστρακίστηκε στη μάντρα και άφησε την τελευταία του πνοή αργότερα στο νοσοκομείο. Το δυστύχημα καταγράφηκε το μεσημέρι της Μ. Τρίτης στον Ορχομενό στο δρόμο προς τις πηγές, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου, άνδρας 33 ετών, εγκατέλειψε το θύμα.

Όπως αναφέρει το asopichos.gr οι λεπτομέρειες του τραγικού δυστυχήματος συγκλονίζουν την τοπική κοινωνία του Ορχομενού.

Ο άτυχος άνδρας σχεδόν διαμελίστηκε και εγκαταλείφθηκε από τον δράστη. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς όπου  διαπιστώθηκε ότι εκτός από το συντριπτικά κατάγματα στο πόδι είχε και κάταγμα στον αυχένα. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 35χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.

Το θύμα βρισκόταν στο πεζοδρόμιο και κλάδευε κάποια δέντρα. Ο 33χρονος κινούταν με το αυτοκίνητό του με κατεύθυνση από Διόνυσο προς Ορχομενό και σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα. Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε πάνω στον άτυχο άνδρα, τον «κόλλησε» στη μάντρα, συνθλίβοντάντας τον (ιδιαίτερα το ένα του πόδι) και προκαλώντας του τραύματα και σε άλλα μέρη του σώματός του καθώς και τραύμα στο κεφάλι.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο δράστης φέρεται να τον εγκατέλειψε και κρύφτηκε στο σπίτι του, που βρίσκεται σε κοντινό σημείο από τον τόπο του δυστυχήματος, όπου λίγο μετά  συνελήφθη από την Αστυνομία και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς για να διαπιστωθεί η κατάστασή του.

Αξιοσημείωτο είναι σύμφωνα με το asopichos.gr ότι από το… λευκό ΙΧ του δράστη έχουν αφαιρεθεί οι πινακίδες καθώς και το δίπλωμά του.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020, 03:11