Τραγικό τέλος για 60χρονο ομογενή που είχε απαχθεί-Τον βρήκαν δεμένο μέσα σε κανάλι

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 10 Μαΐου 2016, 08:47
Τραγικό τέλος για 60χρονο ομογενή που είχε απαχθεί-Τον βρήκαν δεμένο μέσα σε κανάλι
Μέσα σε κανάλι στον Μόρνο σε περιοχή της Βοιωτίας εντοπίστηκε χθες το πτώμα ενός 60χρονου ομογενούς από το Καζακστάν, για τον οποίο είχε δηλωθεί η αρπαγή του στις 17 Απριλίου του 2016.

Συγκεκριμένα, την ημέρα εκείνη η σύζυγός του είχε μεταβεί στις αστυνομικές αρχές και είχε καταγγείλει την αρπαγή του άνδρα της.

Η καταγγέλλουσα ανέφερε ότι στις 16-4-2016 το βράδυ την κάλεσε τηλεφωνικώς ο σύζυγός της και της γνωστοποίησε ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής. Στη συνέχεια συνομίλησε με έναν εκ των δραστών, ο οποίος απαίτησε την καταβολή χρηματικού ποσού προκειμένου να απελευθερώσουν τον άνδρα της.

Η καταγγέλλουσα, αφού συγκέντρωσε το χρηματικό ποσό και καθοδηγούμενη από τους δράστες τηλεφωνικώς, μετέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης Απριλίου στα διόδια της Ελευσίνας. Στο σημείο εμφανίσθηκαν δύο άγνωστα άτομα, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, έχοντας καλυμμένα με κουκούλες τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κρατώντας πολεμικά τυφέκια, παρέλαβαν τα λύτρα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Έκτοτε δεν υπήρξε άλλη επικοινωνία των δραστών ή του απαχθέντος με την οικογένειά του.

Από την ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνεται ότι η αρπαγή καταγγέλθηκε στις αστυνομικές αρχές από τους οικείους του μετά την παράδοση των λύτρων.

Χθες βρέθηκε το πτώμα του 60χρονου, με δεσμευμένα τα χέρια και τα πόδια και έχοντας δεμένο στην πλάτη σακίδιο γεμάτο πέτρες.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Μαΐου 2016, 08:51