Τη μάχη με τη ζωή έχασε τελικά και η 29χρονη, κόρη της 60χρονης που σκοτώθηκε ακαριαία στο θανατηφόρο τροχαίο στο Καλάμι Χανίων το απόγευμα της Πέμπτης.

Η 29χρονη ήταν εξ αρχής σε σοβαρή κατάσταση μετά το τροχαίο που σημειώθηκε στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, μεταφέρθηκε αμέσως στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, υπεβλήθη σε σειρά επεμβάσεων όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάνα και κόρη βρίσκονταν στο ίδιο όχημα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, εκεί βρίσκονταν και ο σύζυγος της 60χρονης που επίσης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν προληπτικά ακόμα ένας άνδρας και ένα ανήλικο παιδί, που δεν φέρουν σοβαρά τραύματα.

Το χρονικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σφοδρότατη ήταν η μετωπική σύγκρουση δυο οχημάτων στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης στο ύψος του Καλαμιού Χανίων, λίγο μετά τις 16.00 το απόγευμα της Πέμπτης.

Στο σημείο έσπευσε από την πρώτη στιγμή το ΕΚΑΒ, η Τροχαία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων με δύναμη 2 οχημάτων και 5 ανδρών, καθώς χρειάστηκε να απεγκλωβιστούν 3 άτομα.

Από την σύγκρουση έφυγε ακαριαία η 60χρονη, ενώ δυο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, από Ρέθυμνο και Χανιά, παρέλαβαν  4 τραυματίες, εκ των οποίων οι 2 είναι σε σοβαρή κατάσταση, με την 29χρονη κοπέλα τελικά να χάνει την μάχη.

Πηγή: neakriti.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης