Δεν τα κατάφερε η 21χρονη φοιτήτρια που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από ασυνείδητο οδηγό το βράδυ της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας.

H κοπέλα χαροπάλευε διασωληνωμένη, μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις που έκανε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», με τους γιατρούς να έχουν ενημερώσει από την πρώτη στιγμή, για τις λιγοστές ελπίδες που υπήρχαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thesstoday.gr, η 21χρονη το πρωί της Κυριακής άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», σκορπώντας θλίψη στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ύστερα από μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, η φοιτήτρια ξεψύχησε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου. Η οικογένειά της με δύναμη ψυχής, αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της σε ασθενείς, με τη μητέρα της να συγκλονίζει: «Η Εμμανουέλα ήταν ένα παιδί θαύμα από όταν γεννήθηκε και φεύγοντας ήθελε να κάνει ακόμη ένα θαύμα, να χαρίσει ζωή… αυτή που της στέρησαν».

«Ένας 26χρονος σκότωσε το παιδί μου και το έκανε άγγελο στον ουρανό» δήλωσε από την πλευρά του ο πατέρας της άτυχης κοπέλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγη ώρα αργότερα, η μητέρα της φοιτήτριας προχώρησε σε μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Facebook.

«Είμαστε όνειρο σκιάς, η μια σκιά ονείρου; μέσα στα μαύρα μάθια τζη, η ομορφιά του απείρου… Καλό ταξίδι ψυχούλα μου, στα πέρατα του σύμπαντος…»

«Δε σου λέω αντίο αγάπη μου, αλλά στο επανιδείν! Σε αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω και θα σε αγαπώ όσο ζω και αναπνέω».

Η κηδεία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα Χανιά, όπου συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν την 21χρονη, η οποία έφυγε άδικα και πρόωρα από τη ζωή.

Το χρονικό

Το βράδυ της Δευτέρας, λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, ο 26χρονος οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε πολύ σοβαρά την νεαρή φοιτήτρια, στο ύψος της Καμάρας, στην Εγνατία.

Ο οδηγός του οχήματος στην προσπάθειά του να διαφύγει από το σημείο του συμβάντος πάτησε και δεύτερη φορά την άτυχη 21χρονη, προκαλώντας της σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή αφήνοντας πίσω του τη νεαρή σοβαρότατα τραυματισμένη.

Ώρες μετά ξεφορτώθηκε τον αριθμό των πινακίδων κυκλοφορίας πριν τον κόμβο Ασβεστοχωρίου. Αφού παρήλθε το 48ωρο αυτόφωρο, ο ίδιος παρουσιάστηκε την Πέμπτη ενώπιον της Ελληνικής Αστυνομίας. Ταυτοχρόνως η Τροχαία από την προηγούμενη ημέρα είχε ήδη προχωρήσει στη σύλληψη της 19χρονης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης