Τραγωδία στη Ρόδο: «Έσβησε» 5χρονο κοριτσάκι

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015, 17:16
Τραγωδία στη Ρόδο: «Έσβησε» 5χρονο κοριτσάκι
Μια ανείπωτη τραγωδία βύθισε στο πένθος το νησί της Ρόδου, καθώς ένα κοριτσάκι, 5 μόλις ετών, που διεκομίσθη στο νοσοκομείο του νησιού με δυσφορία και εμετούς, «έσβησε» λίγες ώρες αργότερα σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο, όταν οι γονείς του μικρού κοριτσιού, το μετέφεραν εκτάκτως στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου της Ρόδου.

Αμέσως οι γιατροί υποψιάστηκαν σοβαρή επιπλοκή και ξεκίνησαν σειρά εξετάσεων προκειμένου να προσδιορίσουν το πρόβλημα. Οι ώρες περνούσαν, αλλά η κατάσταση του παιδιού, αντί να βελτιώνεται, επιβαρύνονταν.

Αργά το βράδυ, το παιδί παρουσίασε βαρύτερα συμπτώματα, με αποτέλεσμα να κληθεί το ΕΚΑΒ, το οποίο διακόμισε το κοριτσάκι σε νοσοκομείο της Κρήτης. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν πάντως να αντιστρέψουν την κατάσταση, με αποτέλεσμα, την Κυριακή, το πεντάχρονο αγγελούδι να καταλήξει.

Μέχρι στιγμής, απροσδιόριστα παραμένουν τα αίτια της τραγωδίας, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων. Ωστόσο, οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για περικαρδίτιδα.

Με πληροφορίες από το rodiaki.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015, 17:16