Τρεις κρατούμενοι των φυλακών Τρικάλων αυτοτραυματίστηκαν με ξυραφάκια, επειδή δεν ικανοποιήθηκε το αίτημά τους να αλλάξουν πτέρυγα.

Ο ένας εξ αυτών μεταφέρθηκε εκτάκτως στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων για συρραφή των τραυμάτων, που είχε προκαλέσει στο κεφάλι του. Υποβλήθηκε επίσης προληπτικά σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άλλοι δύο φέρουν ελαφρά τραύματα και η κατάσταση τους αντιμετωπίστηκε στο ιατρείο της φυλακής.

Για το συμβάν ήδη διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Σημειώνεται ότι και οι τρεις κρατούμενοι είχαν μεταχθεί πρόσφατα στο Κατάστημα Τρικάλων, από το Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου, για πειθαρχικούς λόγους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, την Κυριακή, κατά τη διάρκεια λεκτικής αντιπαράθεσης μεταξύ κρατούμενων, αυτοτραυματίστηκε άλλος ένας κρατούμενος, ο όποιος μετά την παροχή πρώτων βοηθειών στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων επέστρεψε στο Κατάστημα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Το μεσημέρι της Δευτέρας (09-12-2019), τρεις κρατούμενοι του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων, αυτοτραυματίστηκαν με ξυραφάκια επειδή δεν ικανοποιήθηκε το αίτημά τους να αλλάξουν πτέρυγα, καθώς ήταν αστήρικτο και χωρίς σοβαρά επιχειρήματα.  

Ο ένας εξ αυτών μεταφέρθηκε εκτάκτως στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων για συρραφή των τραυμάτων, που είχε προκαλέσει στο κεφάλι του. Υποβάλλεται δε προληπτικά σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να επιστρέψει εντός της ημέρας στο Κατάστημα.

Οι άλλοι δύο φέρουν ελαφρά τραύματα και η κατάσταση τους αντιμετωπίστηκε στο ιατρείο της φυλακής.

Για το συμβάν ήδη διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Σημειώνεται ότι και οι τρεις κρατούμενοι είχαν μεταχθεί πρόσφατα στο Κατάστημα Τρικάλων, από το Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου, για πειθαρχικούς λόγους.

Επιπλέον, την Κυριακή (8-12-2019) κατά τη διάρκεια λεκτικής αντιπαράθεσης μεταξύ κρατούμενων, αυτοτραυματίστηκε άλλος ένας κρατούμενος, ο όποιος μετά την παροχή πρώτων βοηθειών στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων επέστρεψε στο Κατάστημα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης