Τρείς νέες γυναίκες ηλικίας 48, 26 και 37 ετών συνελήφθησαν στα Χανιά από την υποδιεύθυνση ασφαλείας Χανίων.

Μετά από έλεγχο που έγινε από πραγματογνώμονα, σε τρία καταστήματα που πουλούσαν τουριστικά είδη δώρων που άνηκαν στις τρείς γυναίκες, διαπιστώθηκε ότι τα επώνυμα προϊόντα που έθεταν προς πώληση ήταν «μαϊμού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατασχέθηκαν διάφορα προϊόντα (είδη ρουχισμού, μαγιό, γυναικείες τσάντες, πορτοφόλια, καπέλα, φορτιστές κ.α.) απομίμησης διαφόρων επώνυμων εταιρειών.

Συνελήφθησαν, σήμερα (14.11.2016) το μεσημέρι, στην πόλη των Χανίων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, τρείς ημεδαπές ηλικίας 48, 26 και 37 ετών για Παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Σημάτων.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε σήμερα (14.11.2016) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, παρουσία εξουσιοδοτημένου πραγματογνώμονα, έλεγχος σε τρία καταστήματα εμπορίας τουριστικών ειδών και είδη δώρων, ιδιοκτησίας 48χρονης, 26χρονης και 37χρονης, αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε η διάθεση προϊόντων προς πώληση, τα οποία ήταν απομίμηση συγκεκριμένων επώνυμων εταιρειών και συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτριες των καταστημάτων, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί σημάτων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

ΠΗΓΗ: flashnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης