Τρία σημαντικά έργα για την Ανατολική Αττική εγκρίθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, μετά από εισηγήσεις του αντιπεριφερειάρχη, Πέτρου Φιλίππου.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Παλλήνης για την ολοκλήρωση της εκπόνησης των υπολειπόμενων μελετών που αφορούν την πολεοδόμηση και ένταξη στο σχέδιο πόλης της οικιστικής περιοχής της Ανθούσας, έργο προυπολογισμού 1.252.121.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, εγκρίθηκε η σύναψη της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Λαυρεωτικής για να ολοκληρωθεί η εκτίμηση του αριθμού των ιδιοκτητών, των ιδιοκτησιών και του μήκους του οδικού δικτύου των περιοχών Β’ κατοικίας Πανόραμα-Αγ. Μαρίνα-Τουρκολίμανο Κερατέας, συνολικού προϋπολογισμού 747.429.

Τέλος, εγκρίθηκε η τροποποίηση-παράταση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Σαρωνικού για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και την άρση της επικινδυνότητας τμήματος της οδού Γ. Σιδέρη στον Κουβαρά του Δήμου Σαρωνικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης