Ένα ξεχωριστό ποδήλατο κατασκεύασε ο Άγγελος Πατσιατζής από τα Τρίκαλα, καταφέρνοντας να μαγνητίσει τα βλέμματα των συμπολιτών του.

Με πολύ μεράκι και αγάπη για την ξυλογλυπτική, ο 36χρονος καλλιτέχνης δημιούργησε ένα εξαιρετικής ομορφιάς ξύλινο ποδήλατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με κοιτάει όλος ο κόσμος και νιώθω ότι οδηγώ… Ferrari», δήλωσε χαρακτηριστικά, στο trikalanews.gr, ο κατασκευαστής, ο οποίος είναι γιος ξυλουργού, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια διδάσκει την τέχνη της ξυλογλυπτικής στην Σχολή της Καλαμπάκας.

«Έχω έτοιμα τα σχέδια και ξεκίνησα την κατασκευή για ένα γυναικείο και ένα ακόμη ανδρικό, σε μια αποκλειστικά δική μου σχεδίαση», αναφέρει ο 36χρονος πατέρας ενός 4χρονου κοριτσιού.

Ο καταγόμενος από το Βροντερό Τρικάλων δημιουργός του ξύλινου ποδηλάτου, τονίζει πως «το ποδήλατο έχει κατασκευαστεί με ειδικό, αφρικανικό ξύλο, μεγάλης αντοχής. Είναι ελαφρύ και συντηρείται μόνο με φυσικά υλικά. Οι ενθαρρυντικές αντιδράσεις του κόσμου με κάνουν να σκέφτομαι να ασχοληθώ επαγγελματικά με την κατασκευή ξύλινων ποδηλάτων, αφού πόλεις όπως τα Τρίκαλα, ευνοούν τηχρήση ποδηλάτου ως μέσου μεταφοράς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πληροφορίες από το trikalanews.gr

Επιμέλεια: Μανώλης Φουσκολαγουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης