Μετά την συμπλήρωση 20 χρόνων κάθειρξης ο αρχηγός της «17 Νοέμβρη» Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, πήρε τριήμερη άδεια από τη φυλακή όπου κρατείται, στις 8, 9 και 10 Ιουλίου.

Ο «Λάμπρος» της «17 Ν», είχε υποβάλει αίτημα άδειας από τον περασμένο χειμώνα και σε συνδυασμό με το διδακτορικό που είχε πάρει από Πανεπιστήμιο της Γαλλίας, το Συμβούλιο των Φυλακών έκρινε ότι έχει τις προϋποθέσεις για του παραχωρηθεί η τριήμερη άδεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή άλλωστε ήταν και η πρώτη άδεια που έλαβε σε διάστημα 20 ετών, ο καταδικασμένος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «17Ν» επικεφαλής της οργάνωσης,  ενώ όλα αυτά τα χρόνια δέχεται επισκεπτήριο μόνο από τη σύντροφο του Μαρί-Τερέζ Πεϊνό.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, ο «Λάμπρος» της 17 «Ν» είχε καταδικαστεί σε 17 φορές ισόβια για ηθική αυτουργία σε δολοφονίες και ληστείες της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Στο άκουσμα της είδησης ότι πήρε άδεια ο αρχηγός της «17 Νοέμβρη» Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook έγραψε πως αν ισχύει η άδεια στο Γιωτόπουλο και αν έγινε εν κρυπτώ, τότε θα απαιτούνται εξηγήσεις δημόσια και ξεκάθαρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης