Τριπλάσιος αριθμός αυτοκινήτων από τη Θεσσαλονίκη διήλθε φέτος από τα διόδια των Μαλγάρων, στο πλαίσιο των οδικών μετακινήσεων για το τριήμερο της Αποκριάς. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, από τα συγκεκριμένα διόδια, επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Αθήνας, πέρασαν φέτος 15000 οχήματα, αριθμός τριπλάσιος σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο (4500 αυτοκίνητα).

Επιπροσθέτως, για το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής αναχώρησαν συνολικά 4000 αυτοκίνητα, ενώ για το δεύτερο 2000, όταν την αντίστοιχη περσινή περίοδο οι αντίστοιχοι αριθμοί ήταν 1500 για τι πρώτο και 1500 για το δεύτερο πόδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις Σέρρες η κίνηση φέτος ήταν τετραπλάσια, καθώς έφυγαν από την Θεσσαλονίκη συνολικά 4000 αυτοκίνητα, όταν το 2017 είχαν αναχωρήσει μόλις 1000.

Αυτό που ικανοποιεί την Τροχαία είναι ότι δεν σημειώθηκε κανένα τροχαίο δυστύχημα. «Τα μέτρα που εφήρμοσε η Τροχαία απέδωσαν και δεν σημειώθηκε απολύτως κανένα τροχαίο δυστύχημα» τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής τροχαίας Θεσσαλονίκης, Γιώργος Σουρβίνος.

Ο ίδιος σημείωσε ότι «σημειώθηκαν ελάχιστα ατυχήματα με μόνο υλικές ζημιές. Όλες τις ημέρες άνθρωποι της Τροχαίας ήταν σε επιφυλακή, ώστε να διασφαλιστεί η τήρηση του ΚΟΚ. Οι Έλληνες οδηγοί οδήγησαν με σύνεση και αυτός ήταν ο λόγος που δεν είχαμε τροχαία δυστυχήματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης