«Η συμμετοχή του Δήμου Τρίπολης σε εκθέσεις αγροτικών προϊόντων είναι ένα σημαντικό βήμα καθώς τα προϊόντα του τόπου μας προβάλλονται και αναδεικνύονται σε άλλες αγορές».

Τα παραπάνω αναφέρει ανακοίνωση του δήμου, αποτιμώντας τα οφέλη που αποκόμισαν για τον αγροτικό κόσμο της περιοχής. Εκεί, σημειώνει η ανακοίνωση, αποσκοπούσε και η συμμετοχή του Δήμου στην έκθεση αγροτικών προϊόντων, που έγινε στο Μεσολόγγι, η οποία έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες να δουν και να δοκιμάσουν τα τοπικά προϊόντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Τρίπολης Γιώργος Παπαδημητρίου σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ δήλωσε:

«Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του Δήμου Τρίπολης στην 3η κατά σειρά έκθεση αγροτικών προϊόντων στο Μεσολόγγι. Το περίπτερο του Δήμου μας παρουσίασε μεγάλη επισκεψιμότητα όλες τις μέρες της έκθεσης ενώ τα τοπικά προϊόντα μας παρουσιάστηκαν στους επισκέπτες και κέντρισαν το ενδιαφέρον του κοινού αλλά και των επαγγελματιών όπως και των τουριστικών γραφείων για ένταξη της Τρίπολης στους τόπους διοργάνωσης εκδρομών.

Ο Δήμος Τρίπολης θα συνεχίσει να συμβάλει στην προώθηση και προβολή των προϊόντων και των επιχειρήσεων του τόπου και θα προχωρήσει και σε αντίστοιχες δράσεις προβολής στο μέλλον ώστε να γνωρίσουν και άλλες αγορές την πληθώρα των προϊόντων της Αρκαδικής γης. Τούτο θα αποκομίσει πολλά οφέλη, τουριστικά και επιχειρηματικά για τον τόπο μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης