Τρεις ένοπλες ληστείες στο Ηράκλειο – Συνελήφθη ο δράστης

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021, 09:33
Τρεις ένοπλες ληστείες στο Ηράκλειο – Συνελήφθη ο δράστης

Σε όποιο κατάστημα έβρισκε στο διάβα του έμπαινε μέσα όχι όμως για να ψωνίσει αλλά για να το ληστέψει. Ο λόγος για έναν Ηρακλειώτη ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής εισέβαλε σε τρία συνολικά καταστήματα του Ηρακλείου και με την απειλή όπλου ζητούσε από τους ιδιοκτήτες τα χρήματα που είχαν στα ταμεία.

Συγκεκριμένα στις 14:30 το μεσημέρι εισέβαλε σ ένα κατάστημα μίνι μάρκετ στη Λ. Ικάρου όπου με την απειλή όπλου ζήτησε από τον ιδιοκτήτη τα χρήματα που είχε στο ταμείο όμως έφυγε χωρίς ευρώ. Στις 15:25 εισέβαλε σε μανάβικο στη Λ.Κνωσού όπου κατάφερε να πάρει από την ταμία το ποσό των 65 ευρώ.

Λίγα λεπτά αργότερα μπήκε πάλι σε μίνι μάρκετ στην Λ.Κνωσού όπου και εκεί δεν κατάφερε να πάρει χρήματα και το έβαλε στα πόδια. Τα θύματα ενημέρωσαν αμέσως το κέντρο άμεσης δράσης Ηρακλείου και η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν μεγάλη. Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί τον είχαν εντοπίσει και του είχαν περάσει χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost το όπλο του 31χρονου ήταν κρότου και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Πηγή: cretapost.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021, 09:34