Τρεις υποθέσεις κλοπών εξιχνίασε η αστυνομία στα Χανιά

Τρεις υποθέσεις κλοπών εξιχνίασε η αστυνομία στα Χανιά

Στη σύλληψη δύο ανδρών, ηλικίας 28 και 41 ετών, που εμπλέκονται σε τρεις υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε σπίτια στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας του Δήμου Χανίων προχώρησε η αστυνομία.

Οι δύο άνδρες, κατά το χρονικό διάστημα από 6 έως 26 Ιουνίου, διέπραξαν τρεις κλοπές σε σπίτια αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα και κοσμήματα, η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τα 160.000 ευρώ.

Μετά τη σύλληψη των δύο δραστών πραγματοποιήθηκαν έρευνες στα σπίτια όπου έμεναν, αλλά και σε χώρους και οχήματα που χρησιμοποιούσαν, όπου βρέθηκαν το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και των 28 δολαρίων Η.Π.Α., μεγάλος αριθμός χρυσαφικών-κοσμημάτων και πληθώρα συσκευών κινητής τηλεφωνίας και καρτών SIM καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μέρος των αφαιρεθέντων κοσμημάτων αναγνωρίστηκε και αποδόθηκε στους παθόντες, ενώ κατασχέθηκε και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης των κλοπών.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Χανίων.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019, 11:18