Σε σύλληψη τριών οπαδών προχώρησε η αστυνομία λίγες ώρες μετά την επιδρομή σε σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού στην οδό Αχαρνών. Πρόκειται για έναν 31 ετών άνδρα, έναν 21 χρόνων νεαρό και έναν 25χρονο ομογενή.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους αθλητικούς χώρους, η συμμετοχή τους ταυτοποιήθηκε από μαρτυρίες αλλά και από οπτικό υλικό. Όμως φαίνεται ότι η συγκεκριμένη επιδρομή ήταν αποτέλεσμα μιας «βεντέτας» μεταξύ οπαδών που είναι σε εξέλιξη εδώ και λίγες μέρες. Από την έρευνα των αρχών, προέκυψε ότι γύρω στις επτά το απόγευμα στη λεωφόρο Βεΐκου στο Γαλάτσι μια ομάδα χούλιγκαν επιτέθηκε σε έναν οπαδό της ΑΕΚ, ο οποίος φέρεται να είχε ξυλοκοπήσει έναν οπαδό του Παναθηναϊκού πριν από περίπου μία εβδομάδα. Στον ξυλοδαρμό της Βεΐκου ενεπλάκησαν και αλλά άτομα και λίγο αργότερα μια ομάδα οπαδών της ΑΕΚ επιτέθηκε στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στην οδό Αχαρνών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν και δύο τραυματίες χωρίς όμως να έχουν εντοπιστεί από την αστυνομία. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Οι τρεις συλληφθέντες, όλοι τους από την περιφέρεια που είχαν έρθει στην Αθήνα για να δουν τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Στο σημείο της επίθεσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, (9) ξύλινα καδρόνια, ενεργοποιημένη φωτοβολίδα και χειρουργική μάσκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους αθλητικούς χώρους είναι σε συναγερμό, καθώς θέλουν να προλάβουν πιθανή κλιμάκωση των συγκρούσεων μεταξύ χούλιγκαν στις γειτονιές της Αθήνας. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης