Υπομονετικό θα πρέπει να είναι το επιβατικό κοινό, έως και την Δευτέρα, καθώς τα δρομολόγια έχουν τροποποιηθεί εν όψει των εκλογών.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΑ, για τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, έως και τη Δευτέρα 7 Μαΐου, θα ισχύσει, εκτάκτως, δρομολόγηση, βασισμένη στο πρόγραμμα του Σαββάτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά, δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή, ενώ προβλέπεται ενίσχυση των δρομολογίων, ανάλογα με την αντίστοιχη επιβατική κίνηση.

Σε ό,τι αφορά στα μέσα σταθερής τροχιάς, δηλαδή ΗΣΑΠ, Μετρό και Τραμ, θα παραταθεί κατά μία ώρα το ωράριο λειτουργίας των γραμμών 2 και 3 του Μετρό. Συγκεκριμένα, οι τελευταίες αναχωρήσεις από τον σταθμό στο Σύνταγμα προς όλες τις κατευθύνσεις θα πραγματοποιηθούν στη 01.20, ξημερώματα Δευτέρας, 7 Μαΐου.

Για τη γραμμή του Τραμ, προβλέπεται το Σάββατο 5 Μαΐου και την Κυριακή 6 Μαΐου να εκτελούνται τα δρομολόγια ανά 25 λεπτά, αντί ανά 20 λεπτά, σε όλες τις γραμμές. Τη Δευτέρα 7 Μαΐου, τα δρομολόγια θα εκτελούνται ανά 20 λεπτά, αντί ανά 15 λεπτά, σε όλες τις γραμμές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού που προτίθεται να ταξιδέψει για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, αυξάνει τον αριθμό των προσφερόμενων θέσεων, ανάλογα με τη ζήτηση, στα τρένα που ήδη κυκλοφορούν, σήμερα αλλά και τη Δευτέρα, για να διευκολύνει την επιστροφή των ψηφοφόρων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης