Με καθυστέρηση 27 ημερών ένα τηλεοπτικό κανάλι και η ιστοσελίδα γνωστής κυριακάτικης εφημερίδας, θυμήθηκαν πως στις 17 Δεκεμβρίου σημειώθηκε ένα τραγικό δυστύχημα με θύμα έναν 25χρονο Αλβανό μηχανικό αυτοκινήτων και θύτη τον 19χρονο γιο μεγαλοεφοπλιστή.

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ καθώς και η αντίστοιχη ανάρτηση στην ιστοσελίδα, δεν αναφέρουν ούτε το όνομα του εφοπλιστή ( περιορίζονται στα αρχικά Δ.Δ.) αλλά ούτε το όνομα του γιού του, ενώ αντιθέτως αναφέρουν το όνομα του θύματος. Προφανώς, τόσο το δημοσιογραφικό team του τηλεοπτικού σταθμού mega όσο και οι συντάκτες του protothema.gr,  θεωρούν το όνομα του θύματος αναλώσιμο δημοσιογραφικά αλλά το όνομα του θύτη, κρατικό μυστικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως, όπως ήταν φυσικό, το όνομα του νεαρού οδηγού που προκάλεσε το δυστύχημα διέρευσε και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. Πρόκειται για τον γιό του εφοπλιστή Διαμαντίδη. 

Τι συμβαίνει όμως και μετά από 27 ολόκληρες μέρες θυμήθηκαν το δυστύχημα ; Αποκάλυψε τίποτα περίεργο η δικογραφία ή η πραγματογνωμοσύνη έφερε στο φως περισσότερα στοιχεία, διότι ως γνωστόν ο νεαρός γόνος της εφοπλιστικής οικογένειας παραβίασε το STOP στη μοιραία διασταύρωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μήπως στο μεσοδιάστημα υπήρξαν κι άλλες εξελίξεις άγνωστες στους πολλούς αλλά πολύ γνωστές σε εκείνους που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο Λονδίνο ;

Η ουσία παραμένει ίδια. Ένας νεαρός άνθρωπος 25 ετών σκοτώθηκε σε ένα δυστύχημα που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου μάρκας Mercedes , είχε σταματήσει εγκαίρως και είχε σεβαστεί τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Για τις υπόλοιπες λεπτομέρειες θα μιλήσουμε αργότερα.  

To ιστορικό

Το τροχαίο συνέβη στη συμβολή της λεωφόρου Θησέως με την οδό Πασχαλιάς, στην Εκάλη στις 18:30 το απόγευμα της 17ης Δεκεμβρίου 2020. Ο 19χρονος οδηγός μιας Mercedes GLE 3500 κυβικών παραβίασε το stop και εμβόλισε τη μοτοσικλέτα του 25χρονου με καταγωγή από την Αλβανία.

Συνελήφθη και οδηγήθηκε με χειροπέδες στο Αυτόφωρο. Αναμένεται να ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη, για να κλείσει η δικογραφία, ενώ την έρευνα έχει αναλάβει η Τροχαία Κηφισιάς.

Μάλιστα όπως  καταγράφεται και σε βίντεο που περιλαμβάνεται στη δικογραφία, ο 19χρονος οδηγός δεν είδε καθόλου το στοπ, δεν μείωσε καθόλου ταχύτητα και χτύπησε με σφοδρότητα τη μοτοσικλέτα του θύματος. Επίσης φαίνεται από τις κάμερες ότι προσπάθησε να βοηθήσει το θύμα, αμέσως μετά το χτύπημα. 

Το θύμα. Φωτογραφία που δημοσιεύει η ιστοσελίδα protothema.gr  

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης