Απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 22.30 το βράδυ της Πέμπτης στη γνωστή διασταύρωση- καρμανιόλα στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στα σύνορα Πικερμίου-Παλλήνης, έξω από το εξοχικό κέντρο ”Η Μοναξιά”.

Στο συγκεκριμένο σταυροδρόμι γίνονται πολύ συχνά σοβαρά ατυχήματα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, σύμφωνα με όσα είπε στο rpn.gr ο πατέρας του νεαρού που οδηγούσε το Saab, το οποίο από ότι μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα, ο γιος του κατευθυνόταν από Παλλήνη προς Ραφήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνη την ώρα, ερχόταν από την οδό Δεξαμενής (από Διώνη ) ένα μεγάλο επαγγελματικό όχημα Mercedes το οποίο εμβόλισε το Saab και αμέσως μετά ντεραπάρισε γεμίζοντας τη Λεωφόρο Μαραθώνος λάδια.

Τραυματίστηκε ελαφρά ευτυχώς ο οδηγός του Saab, ο οποίος κατοικεί στο Γέρακα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του πατέρα του πήγε για ράμματα στο κεφάλι, και η κοπέλα συνοδηγός τραυματίστηκε στο στήθος.

Ελαφρά επίσης τραυματίστηκε και ο οδηγός του επαγγελματικού αυτοκινήτου. Και οι τρεις διεκομίσθησαν με ασθενοφόρα σε νοσοκομεία.

Το οδόστρωμα ήταν γεμάτο λάδια και βενζίνες.

Πηγή: rpn.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης