Ο Ηρακλής Γκότσης ήταν ο μεγάλος νικητής στο μπρα-ντε-φερ με τον Παναγιώτη Μανούρη, με «φόντο» τον δημαρχιακό θώκο της Νέας Ιωνίας, καθώς επανεξελέγη με ποσοστό 56,5%, στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σε αποκλειστικές του δηλώσεις του στο zougla.gr ο κ. Γκότσης εμφανίστηκε χαρούμενος που οι πολίτες της Νέας Ιωνίας εμπιστεύτηκαν εκ νέου την «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία», ανεξάρτητα από την κομματική τους προέλευση, γεγονός που, όπως επισήμανε, αποτελεί απόδειξη ότι το έργο της παράταξής του αναγνωρίζεται από τον κόσμο, ενώ, μεταξύ άλλων, προανήγγειλε σημαντικά έργα υποδομής για τον Δήμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πιστεύω ότι οι πολίτες της Νέας Ιωνίας δεν πίστεψαν σε όσα του έλεγαν διαφορετικά πολιτικά κέντρα, που θα μας γύριζαν δεκαετίες πίσω. Θεωρώ ότι εκτίμησαν την προσπάθεια της δημοτικής αρχής να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της κρίσης, δηλαδή να μην υπάρχει άνθρωπος στον Δήμο μας χωρίς φαγητό, χωρίς ρεύμα και χωρίς νερό», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Ηρακλής Γκότσης και πρόσθεσε:

«Αυτή ήταν η προσπάθεια που κάναμε και κρίθηκε επιτυχής από τον κόσμο. Επίσης διατηρήσαμε όλες τις δομές του Δήμου, όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια, παρά την κρίση. Παράλληλα είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι οι πολίτες της Νέας Ιωνίας, ανεξάρτητα από την πολιτική του προέλευση και ταυτότητα, στήριξαν τη δική μας παράταξη».

Καταλήγοντας ο Δήμαρχος της Νέας Ιωνίας επισήμανε πως «…θα συνεχίσουμε την ίδια πολιτική για όσο διαρκέσει η κρίση» υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «…στόχος μας είναι, έχοντας φυσικά και την εμπειρία της προηγούμενης θητείας μας, να κάνουμε σημαντικά έργα υποδομής για τον Δήμο μας».

Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης