Σε συνέντευξη που παραχώρησε η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, χαρακτηρίζει κατασκευασμένα τα δημοσιεύματα που καταγγέλλουν παράλογες σπατάλες για αγορά ειδών σπιτιού, όπως κουρτίνες, καναπέδες κ.λπ..

Μιλώντας στην «Espresso» η Βίκυ Σταμάτη ανέφερε: «Δεν θα απαντήσω, γιατί είναι όλα κατασκευασμένα και πρόκειται για συκοφαντικά δημοσιεύματα. Θα ζητήσω, όμως, να γίνει αυτοψία και σύγκριση στο δικό μου σπίτι και στα σπίτια όσων διάγουν πλούσιο βίο και τότε να κρίνουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις κατηγορίες περί ξεπλύματος βρόμικου χρήματος που αντιμετωπίζει, η κα Σταμάτη απαντά: «Δεν καταχράστηκα ποτέ δημόσιο χρήμα, δεν είχα καμία κομματική εξουσία, δεν ήμουν δημόσιο πρόσωπο».

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου στην ερώτηση «γιατί πιστεύετε ότι μέρος της ελληνικής κοινωνίας μιλάει απαξιωτικά για εσάς» απαντά: «Εξαιτίας μιας κατασκευασμένης εικόνας που δημιούργησε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον, το οποίο προσπάθησε να αποδομήσει την προσωπικότητά μου και τον πραγματικό μου εαυτό».

Όσο για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, το οποίο την οδήγησε σε χειρουργική επέμβαση που διήρκεσε επτά ώρες, η κα Σταμάτη το θεωρεί ως το μεγάλο τίμημα που πλήρωσε η ίδια για τη βαθιά της επιθυμία να αποκτήσει παιδί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης