Προσαγωγές 50 οπαδών του Ηρακλή στα Μέγαρα

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015, 04:02
Προσαγωγές 50 οπαδών του Ηρακλή στα Μέγαρα
Βανδαλισμούς στο μίνι μάρκετ του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών στα Μέγαρα φέρονται να προκάλεσαν τα ξημερώματα της Τετάρτης οπαδοί του Ηρακλή ενώ, σύμφωνα με τον υπάλληλο του καταστήματος, αφαίρεσαν και εμπορεύματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του megaratv.gr, οι φίλαθλοι επέστρεφαν με πούλμαν από την Τρίπολη στη Θεσσαλονίκη και, κατά τη διαδρομή, το όχημα σταμάτησε στον ΣΕΑ Μεγάρων για ανεφοδιασμό. Οι οπαδοί τότε φέρονται να προέβησαν σε υλικές ζημιές και αφαίρεση εμπορευμάτων.

Το πλήρωμα του περιπολικού που συνόδευε την οπαδική αποστολή, επιχείρησε να παρέμβει και δέχτηκε επίθεση. Στη συνέχεια, και ενώ οι οπαδοί επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο, ο οδηγός ακολούθησε πορεία προς τα διόδια των Αφιδνών, ενώ το πλήρωμα ζήτησε ενισχύσεις.

Στη συνοδεία συνέδραμαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης με δίκυκλα και υπηρεσιακά οχήματα, τα οποία ενεργούσαν υπηρεσία στην ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να ενεργήσουν έλεγχο στους επιβαίνοντες στα διόδια.

Τελικώς, το λεωφορείο οδηγήθηκε συνοδεία διμοιρίας ΜΑΤ και περιπολικών στο Α.Τ. Μεγάρων, προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος στους επιβαίνοντες και επιμερισμός κατηγοριών για τον βανδαλισμό και τις κλοπές που προηγήθηκαν.

Σύμφωνα με το megaratv.gr, κατά την διαδικασία διαπιστώθηκε ότι οι οπαδοί δεν έκαναν βανδαλισμούς στα ΣΕΑ, ούτε συνεπλάκησαν με την Αστυνομία, αλλά μόνο έκλεψαν εμπορεύματα.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015, 04:08