Ανοδο της θερμοκρασίας με βορείους ανέμους έως 7 Μποφόρ στα νοτιοανατολικά και λίγες βροχές στα ανατολικά και τα νότια ηπειρωτικά, το Ανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός. Το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχών στα ορεινά της Δυτικής Στερεάς και της Πελοποννήσου. Ανεμοι: Ασθενείς και στο Ιόνιο τοπικά βορειοδυτικοί 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στην Ανατολική Στερεά και την Ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
: Στις Κυκλάδες γενικά αίθριος καιρός. Στην Κρήτη το πρωΐ νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές κατά τόπους και από το μεσημέρι γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι στα βόρεια και στη συνέχεια γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αττική

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και στα βορειοδυτικά ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα. Από το απόγευμα γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος καιρός. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης