Βελτιώνεται ο καιρός

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011, 07:00
 Βελτιώνεται ο καιρός
Βελτιωμένος θα είναι γενικά ο καιρός με λίγες τοπικές βροχές στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, φτάνοντας στο Αιγαίο μέχρι τα 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αττική:Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα θα φτάνουν τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη: Αρχικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός και βαθμιαία θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία θα στραφούν σε μεταβλητούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος:Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και μόνο πρόσκαιρα θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά θα φτάνουν τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη: Αρχικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός, βαθμιαία όμως και από τα δυτικά θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 29 βαθμούς Κελσίου και στα δυτικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Αραιές νεφώσεις προβλέπονται, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές μπόρες στα ορεινά, κυρίως της δυτικής Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη:Στις Κυκλάδες προβλέπονται λίγες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών τις πρωινές ώρες, βαθμιαία όμως θα βελτιωθεί. Στην Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Στα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών τις πρωινές ώρες, βαθμιαία όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011, 07:00